Sportkleding

kleding hardlopen

Kleding Hardlopen

Om hard te lopen heb je alleen je schoenen en de natuur nodig. Om comfortabel te kunnen hardlopen is het echter wel prettig om professionele sportkleding te dragen, die beschermt tegen weersinvloeden, uw zweet effectief afvoert en uw bewegingsvrijheid vergroot.

Be Best heeft een collectie sportkleding van Craft in het bovensegment en tal van andere merken zoals Spiro, Pro-act, Gamegear en Tombo,  speciaal toegespitst op alle aspecten van het hardlopen. Al uw kleding en accessoires kunt u laten bedrukken of transfereren.

Fietskleding

Om een goed prestatie weg te zetten is het belangrijk dat u comfortabele kleding draagt op de fiets. Of u gaat mountainbiken of racefietsen, uw kleding dient u te beschermen tegen weersinvloeden, uw zweet effectief  af te voeren en u geen hinder te bezorgen onder het fietsen.

Evenals bij het hardlopen heeft Be Best ook een collectie fietskleding van Craft, Rogelli, AGU en tal van andere merken die voorzien in alle aspecten van fietssport. Fietsshirts, fietsshorts, handschoenen, overschoenen, bibshorts. longtights, cycling caps, bandana’s enz… 

U kunt er ook voor kiezen om een collectie op maat te laten maken

 

Craft teamwear

Sportkleding teams

Wilt u sportkleding aanschaffen voor teams, dan bent u bij ons aan het juiste adres. U kunt sportkleding voor teams kopen voor tal van teamsporten zoals voetbal, volleybal, rugby, handbal enz… 

Wij leveren merken als Craft, Erima, Hummel e.a.

U kunt b.v. kiezen uit wedstrijdkleding, kleding om te trainen, tassen, sportaccessoires als ballen enz..

Wij kunnen al deze kleding en acccesoires bedrukken met logo’s, sponsors, rugnummers en namen.Sportkleding evenementen

Wij leveren herkenbare sportkleding om u of uw team te onderscheiden tijden evenementen met een sportief karakter. Denk b.v. ook eens aan vele goede doelen evenementen zoals b.v. Roparun, Alpe D’Huzes, Swim to Fight Cancer, Vierdaagse,enz. Hierbij zetten enthousiaste sportieve vrijwilligers zich in voor goede doelen, vaak gesponsord door bedrijven. 

 

sportkleding evenementen